slo over  en over 

lokacija   IMS-INVEST d.o.o., Planjava 4, 1236 Trzin-IOC, Slovenija          imsinvest mail  info@ims-group.si          imsinvest tel   +386 (0)1 560 22 06           imsinvest fax    +386 (01) 560 22 05

Naša vizija je, da kjub zaostrenim razmeram v gospodarstvu RS ohranjamo minimalno rast prometa in tesne vezi z našimi poslovnimi partnerji, tudi če so v trenutnih težavah, nadgrajujemo naše znanje, izboljšujemo delovne procese in storitve, in ostajamo na preži za novimi možnosti.

ZA KAJ SE ZAVZEMAMO

Zavezani smo našim poslovnim partnerjem. Nudimo kakovostne izdelke in storitve v težnji, da svoje delo opravljamo z odliko. Gradimo odnose, za boljšo prihodnost.
Trdno verjamemo v proaktivni odnos in vedno aktivno iščemo nove poslovne vezi in oblikovanje novih odnosov in dostopov do novih virov.

NAŠE VREDNOTE

Partnerstvo: Naše stranke so več kot le stranke; so naši partnerji. 
Podpiramo drug drugega strokovno in naše partnerje postavljamo pred individualnim osebnim uspehom.
Predanost: Predani smo našemu delu in našim panogam. Ljudje, s katerimi sodelujemo, cilj za katerega delamo, in poslovni partnerji, katerim nudimo naše storitve, so več kot posel. Predani smo razvijanju inovativnih rešitev in doseganju rezultatov.
Vodstvo: Ne glede na razmere, prevzamemo odgovornost za ukrepanje in vodenje, da ponudimo dodatne storitve našim poslovnim partnerjem in zagotovimo trajnostno rast našega podjetja. Aktivno iščemo nove poslovne vezi in stremimo k oblikovanju novih odnosov in dostopu do novih virov. Spodbujamo voditeljske sposobnosti.
Odličnost: Osredotočeni smo na kakovost naših izdelkov in naših storitev. Zavzemamo se za odličnot in naše poslovne partnerje. Zavedamo se da je naše delo občutljivo, zato izvajamo naše storitve z natančnostjo in ne odnehamo, dokler ne dosežemo zastavljenih rezultatov.

NAŠ STANDARD POSLOVANJA

Naše delo odraža naše vrednote. Smo zavzeti, proaktivni in strokovni. Smo pošteni in ne podpiramo podkupovanja, korupcije ali pranja denarja. Naše iniciative so strukturirane; gradimo tesne vezi z našimi poslovnimi partnerji in sodelavci. Delamo z odliko, proizvajamo trajnostne rezultate in prinašamo dodano vrednost za naše poslovne partnerje in našo družbo.© 2014-2018 IMS INVEST | Izdelava spletnih strani: Kreatik.si