slo over  en over 

lokacija   IMS-INVEST d.o.o., Planjava 4, 1236 Trzin-IOC, Slovenija          imsinvest mail  info@ims-group.si          imsinvest tel   +386 (0)1 560 22 06           imsinvest fax    +386 (01) 560 22 05

IMS INVEST d.o.o. je bil ustanovljen leta 1999 v sklopu reorganizacije profitnih centrov podjetij v sestavi IMS GROUP. Na začetku je bila primarna dejavnost IMS INVEST-a gradnja poslovnih objektov za najem. Leta 2001 je IMS INVEST razširil svojo dejavnost na področje cestogradnje, proizvodnjo polimerno modificiranih bitumnov na osnovi tehnologije BP in na proizvodnjo sestavljenih bitumnov - nizko temperaturnih bitumnov na osnovi tehnologije Sasobit – Sasol.

Leta 2008 je pridobil exkluzivno zastopstvo podjetja Hercules, Ashland Technologies, danes Solenis - podjetje za proizvodnjo in distribucijo specialnih kemikalij na področju papirne industrije in priprave voda, za področje Slovenije in Hrvaške. Po prevzemu Herculesa s strain Ashland Industries in kasneje odkupu področja Ashland Water Tehnologis s strani Solenis-a, IMS INVEST danes uspešno trži in distribuira tehnologije in specialne kemikalije podjetja Solenis na Slovenskem in Hrvaškem tržišču.

Leta 2015 pa se je firma začela ukvarjati tudi z dobavo surovega vermikulita iz rudnika Dhiniza, Zimbabve za potrebe evropskega trga. 

© 2014-2018 IMS INVEST | Izdelava spletnih strani: Kreatik.si